Services

Lean-On's brugerfokus og helstøbte løsninger
 


Mulighederne for videreudvikling af jeres infrastruktur sammen med os er mange. Vi kigger på infrastrukturen end-to-end dvs. ikke kun Citrix men også backend med dertilhørende storage med en helheds-approach, for at have brugeroplevelsen/brugerens effektivitet i fokus, så infrastrukturen understøtter forretningen bedst muligt.

Udover at være spidskompetence-hus på Citrix’ løsninger, kan vi også være jer behjælpelige på følgende andre områder, der i kan kombineres i en heltstøbt infrastruktur for jeres forretning:

  • Microsoft (all Microsoft Server and networking products) – Lean-On har fået en af landets dygtigste ombord inden for dette felt, og kan tilbyde jer assistance her også. Jan Vad er certificeret på instruktørniveau og har MCSE, MCSA, MCIT i alle Microsoft Server og networking løsninger. AD migreringer og Hyper-V projekter er herunder nogle af vores specialer.
  • Microsoft App-V: Vi har mange års erfaring med virtualisering/streaming af applikationer via App-V, og kan hjælpe jeres organisation igennem applikations-virtualiseringsprocessen. Er der behov tilbyder vi per default streaming af applikationer med App-V, når vi implementerer infrastrukturløsninger hos vores kunder i dag.
  • Storage (vi skræddersyr økonomisk fornuftig storage til de opgaver løsningen skal håndtere - lige fra kapacitet med mange TB, til High Performance løsning med mange IOPS)
  • IT Automation og User Workspace virtualization - Software inventory (RES Software)
  • Backup/Disaster Recovery strategi
  • Hybrid IT: Hvis I kigger på bl.a. multi-sourcing eller ”out-tasking” kan dette også gøres via Lean-On/Frontdata. Her kigger vi meget på Citrix NetScaler og CloudBridge, som er teknologier der kan understøtte en slags ”datacenters forlængede arm i skyen”.